Lichtlief

Het huisje is geschikt voor zes personen. Naast een woonkamer met open keuken, zijn er drie kleine slaapkamers (één met een tweepersoonsbed, één met een kinderbed (1.70 cm) en één met twee eenpersoonsbedden) en een kleine vide met slaapzolder (éénpersoonsmatras). De badkamer is met douche, wastafel en wc. Er is een parkeerplaats voor één auto bij het huisje, voor eventuele andere auto’s is plek op de parkeerplaats van het park.

De inrichting is prettig en modern, met een eenvoudige keuken. We hebben bij de inrichting mooie duurzame materialen gebruikt. Zo heeft het huisje een nostalgisch granito keukenblokje, dat we voor het gemak op moderne hoogte hebben geplaatst.

Ons huisje ligt op vakantiepark De Bonte Vlucht, aan een lieflijk bospaadje op een mooie ruime plek. Rondom is een fijne zonnige tuin. Daarom de naam ‘Lichtlief’. 

Op het park is een zwembad, een tennisbaan en een eetcafé. Vanaf het huisje kunnen prachtige wandel- en fietstochten gemaakt worden in de bossen van de Heuvelrug of in het rivierenlandschap. 

Het huisje ligt drie kilometer van Doorn. Daar zijn verschillende supermarkten (Jumbo en AH),  een natuurwinkel, een ijssalon en verschillende andere leuke winkeltjes en horeca.